Perth Hari Pertama

  

Perth Hari Pertama | plan nak ke Perth last minit sangat sebab masa tu makcik shu hajak. alang-alang shu dan suami takda masalah kesihatan, kami pun on lah. masa tu ada promosi tiket murah lah sikit, 3 orang dalam RM2,000. bertolak pada 12 malam. sampai saja di Perth airport, keluar wap bila bernafas. hahaha masa tu jakun ya rabbi. 

jadual kami sangat padat sepanjang seminggu di sana. sebaik sampai terus ke pasar beli barang mentah. sangat murah, kalau convert memang tak makan. haha kemudian kami berjalan ke Fremantle Market. disebabkan terlalu letih, tak banyak benda dan gambar sempat amik. :D dak Sophea tu masuk kereta terus lelap sampai ke petang.

1 ketul ulat beluncas sampai Perth. ok nak cerita, kami jimat dari segi penginapan, pengangkutan dan makanan. sebabnya sepupu shu belajar di situ, kemudahan semua di uruskan oleh sepupu, kami hanya bayar saja. :D dan recommend sangat sapa yang nak bawak selimut, boleh beli di ikea, sangat murah dan tahan sejuk. dalam RM20 ke bawah kalau tak silap shu.

Post a Comment

3 Comments

  1. seronoknya ada rezeki menjelajah ke tempat orang...

    ReplyDelete
  2. moga dapat menjelajah lagi ya sis

    ReplyDelete