Segmen 24 Jam Bloglist #39 MiaLiana.com Segmen 24 Jam Bloglist #39 MiaLiana.com Reviewed by Ibucida on 12/29/2020 10:31:00 pm Rating: 5

[Hiking] Bukit Sg Long, Kajang

12/28/2020 08:24:00 pm
Aktiviti yang tak dijangka pun pada mulanya. Ex-officemate ajak serta dia untuk tengok awan karpet di Bukit Sg Long . Disebabkan cida bukan ...
[Hiking] Bukit Sg Long, Kajang [Hiking] Bukit Sg Long, Kajang Reviewed by Ibucida on 12/28/2020 08:24:00 pm Rating: 5

Ayda Jebat - Parah Parah

12/27/2020 08:00:00 pm
Lirik : Parah Parah - Ayda Jebat Harus aku berdiam saja Kerna ku tak mampu kata apa-apa Sungguh tak ku tersangka dia Jejaka pendusta kau ber...
Ayda Jebat - Parah Parah Ayda Jebat - Parah Parah Reviewed by Ibucida on 12/27/2020 08:00:00 pm Rating: 5

Masak Lemak Cili Api Telur

12/27/2020 09:26:00 am
Resepi semalam, tapi hari ini baru sempat upload dalam blog. Kali ini buat ujikaji masak lemak campur ikan bilis sikit. Bukan ujikaji seben...
Masak Lemak Cili Api Telur Masak Lemak Cili Api Telur Reviewed by Ibucida on 12/27/2020 09:26:00 am Rating: 5

Kicap & Sos Cili Mudim Terbaik

12/26/2020 11:24:00 pm
Hai kawan-kawan, hari ini nak cerita sikit berkenaan citarasa cida bila buat masak kicap. Cida jarang letak bahan perasa sekiranya masak kic...
Kicap & Sos Cili Mudim Terbaik Kicap & Sos Cili Mudim Terbaik Reviewed by Ibucida on 12/26/2020 11:24:00 pm Rating: 5

Ayam Masak kicap

12/26/2020 10:48:00 pm
Hari ini kita main masak-masak. Memandangkan rumah ini ada seorang budak kecil yang tak makan makanan pedas, masakan ini khas untuk budak ke...
Ayam Masak kicap Ayam Masak kicap Reviewed by Ibucida on 12/26/2020 10:48:00 pm Rating: 5

Durian Balls dan Nasi Atuk KFC

12/23/2020 11:42:00 pm
Ceritanya tadi semasa waktu rehat tengah hari tadi, Cida pergi cuci kereta yang sudah seminggu tidak bercuci. Dalam menunggu kereta siap dic...
Durian Balls dan Nasi Atuk KFC  Durian Balls dan Nasi Atuk KFC Reviewed by Ibucida on 12/23/2020 11:42:00 pm Rating: 5
SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM SEGMEN PENCARIAN BLOGLIST LETOPSS BY EZA BOOM BOOM Reviewed by Ibucida on 12/17/2020 09:33:00 pm Rating: 5
Iman Troye - Teman (Official Music Video) Iman Troye - Teman (Official Music Video) Reviewed by Ibucida on 12/17/2020 09:22:00 pm Rating: 5

Tale of the Nine-Tailed (2020)

12/15/2020 09:27:00 pm
Drama: Tale of the Nine-Tailed Country: South Korea  Episodes: 16 Watak Utama : Lee Dong Wook as Lee Yeon/Mountain Spirit of Baekdudaegan...
Tale of the Nine-Tailed (2020) Tale of the Nine-Tailed (2020) Reviewed by Ibucida on 12/15/2020 09:27:00 pm Rating: 5

Giveaway by ejulz & faizzahamir

12/11/2020 01:20:00 am
Syarat penyertaan adalah seperti berikut   https://ejulz.blogspot.com/2020/12/giveaway-by-ejulz-faizzahamir.html   Tarikh tutup penyertaan p...
Giveaway by ejulz & faizzahamir Giveaway by ejulz & faizzahamir Reviewed by Ibucida on 12/11/2020 01:20:00 am Rating: 5
SAYANG GIVEAWAY BY SYEEDA SANIEY SAYANG GIVEAWAY BY SYEEDA SANIEY Reviewed by Ibucida on 12/10/2020 10:45:00 pm Rating: 5

Digital Arts Giveaway

12/10/2020 10:34:00 pm
  Jom meriahkan giveaway dari Cuya, hadiah menarik bakal menjadi milik yang bertuah. :) Syarat Penyertaan seperti berikut : https://nasuha-i...
Digital Arts Giveaway Digital Arts Giveaway Reviewed by Ibucida on 12/10/2020 10:34:00 pm Rating: 5

Selamat Ulangtahun Mak

11/28/2020 10:08:00 am
Kisahnya bulan Oktober yang lepas... Anak lelaki sibuk dengan keluarga masing-masing. Seorang tinggal di kampung bersama Mak dan Ayah merang...
Selamat Ulangtahun Mak Selamat Ulangtahun Mak Reviewed by Ibucida on 11/28/2020 10:08:00 am Rating: 5

Doctors (2016)

11/27/2020 10:58:00 pm
Watak Utama : Kim Rae Won as Professor Hong Ji Hong, Park Shin Hye as Dr Yoo Hye Jung, Yoon Kyun Sang as Dr Jung Yoon Do, Lee Sung Kyung as ...
Doctors (2016) Doctors (2016) Reviewed by Ibucida on 11/27/2020 10:58:00 pm Rating: 5

Lala Masak Lemak Cili Api

11/22/2020 09:30:00 am
Assalamualaikum ♥ ♥ ♥ Gambar ihsan Google Masak Lemak kali ini tak bertumis, baru belajar dari Mak Njang. Sebelum ini, pasti ditumis dulu b...
Lala Masak Lemak Cili Api Lala Masak Lemak Cili Api Reviewed by Ibucida on 11/22/2020 09:30:00 am Rating: 5
Isteri vs Tunang Oleh Aesya Azahar (2015) Isteri vs Tunang Oleh Aesya Azahar (2015) Reviewed by Ibucida on 11/20/2020 11:33:00 pm Rating: 5
Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom Segmen Bloglist Pertama Blog HayatiSukiDotCom Reviewed by Ibucida on 11/07/2020 10:42:00 am Rating: 5

Cheese in the Trap (2016)

9/27/2020 10:40:00 pm
  Watak Utama : Kim Go Eun as Hong Seol, Park Hae Jin as Yoo Jung, Seo Kang Joon as Baek In Ho dan Lee Sung Kyung as Baek In Ha. Negara : ...
Cheese in the Trap (2016) Cheese in the Trap (2016) Reviewed by Ibucida on 9/27/2020 10:40:00 pm Rating: 5

Nasi Lemak Pandan

9/27/2020 09:32:00 pm
Assalamualaikum ♥ ♥ ♥ Hari ini tekak terasa teringinnn sangat nak makan nasi lemak pandan, selalu orang makan di waktu pagi, tapi kali ini...
Nasi Lemak Pandan Nasi Lemak Pandan Reviewed by Ibucida on 9/27/2020 09:32:00 pm Rating: 5
Suamiku Ketua Gengster Oleh Qhayra Qhayriesa (2015) Suamiku Ketua Gengster Oleh Qhayra Qhayriesa (2015) Reviewed by Ibucida on 8/17/2020 10:02:00 pm Rating: 5

Giveaway by ejulz & shirven

8/02/2020 09:47:00 pm
Assalamualaikum  ♥ ♥ ♥ Syarat penyertaan di https://ejulz.blogspot.com/2020/08/giveaway-by-ejulz-shirven.html Tarikh tu...
Giveaway by ejulz & shirven Giveaway by ejulz & shirven Reviewed by Ibucida on 8/02/2020 09:47:00 pm Rating: 5
Forget You Remember Love (2020) Forget You Remember Love (2020) Reviewed by Ibucida on 7/29/2020 10:53:00 pm Rating: 5
Hua Jai Sila, Heart of Stone (2019) Hua Jai Sila, Heart of Stone (2019) Reviewed by Ibucida on 7/25/2020 01:22:00 am Rating: 5
Powered by Blogger.