Recents in Beach

Pengalaman Virtual Run 2020

Sebelum melabuhkan tirai 2020, sedikit penghargaan dari pihak syarikat atau lebih tepat, jabatan cida telah anjurkan beberapa pertandingan berdasarkan keadaan semasa kita sekarang ini, iaitu Virtual Run, game online dan teka silang kata. Sudah semestinya nama ini akan terselit.

Game online memang bukan kepakaran nak terlibat. Setakat main Ball Sort Puzzle pandailah. Tu pun baru level berapa. Virtual run ni boleh gagah sebab ajak suami teman berlari. Ok bukan lari sangat pun, lebih kepada berjalan laju-laju di kawasan taman. Kemudian, penyertaan dihantar melalui email. Keputusannya, Cida tersenarai antara Finisher, kahkah. Top 10 dalam mimpi.
Niat asal dah terpesong dari awal, sertai pertandingan ni pun semata nak kumpul tshirt. Sebab tu top 10 dalam mimpi.

Pengalaman yang tak kan dilupakan bila berjalan bersama suami sambil berborak. Sofia kena tinggal, tok (nenek) dan tok uncle mengasuh sekejap sementara ibu dan ayah berdating.

Post a Comment

16 Comments

  1. Heheh btul. saya pun kadang2 ikut run sebab ikut kawan dan nak kumpul tshirt🤣

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye.. hehehe sbb tshirt tu limited edition.

      Delete
  2. bagus juga terasa nak join gak virtual run tapi takde geng huhu

    ReplyDelete
  3. Terbaek ni :)

    Terima kasih kerana sudi singgah dan komen di blog ejulz. :)

    https://ejulz.blogspot.com/2021/01/senarai-pengomen-tegar-dis-2020.html

    ReplyDelete
  4. Virtual run yang Eza join tahun lepas, semua tak lari. Haha. Masa nak join je semangat lepas tu ke laut la. Tapi baju dapat. HAHA.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terbaik... hahahaha yang penting baju dapat :) hehe

      Delete
  5. İnteresting post 😊 thanks for your sharing...

    ReplyDelete
  6. Tak pernah cuba lagi virtual run nie.. selalu count tapak je.. Teringin juga nak ikut..
    Tahniah Cida..

    ReplyDelete