21 January 2021

Sarapan pagi dengan Natuwrel Daily Malt

Sebelum mulakan kerja haruslah sarapan pagi dahulu ya kawan-kawan. Cida spesis makan ikut masa. Makan lambat, pasti akan sakit kepala. Kesudahannya terbaring lesu sepanjang hari. Sebenarnya cukup sekadar alas perut dengan sebiji pisang ataupun air susu. 

Semenjak tahu mengenai satu produk ni, tersangat membantu dan tersangat mudah semudah a,b,c untuk cida. Nak tau apa? ni haa Daily Malt by Natuwrel.
Kandungan bahan di dalam Daily Malt ni seperti dibawah, dan sangat delicious! Boleh diminum sejuk mahupun suam. Dengan Daily Malt ni, sampai lunch perut cida tak meragam lagi. Boleh fokus kerja.. kerja.. kerja.. :-)
Selain dari Daily Malt, ada pelbagai produk penjagaan muka dan diri yang telah berada dipasaran. Boleh ke facebook, instagram Natuwrel. Natuwrel ni juga sudah mendapat pasaran di pasaraya. Ajen-ajen mereka sangat friendly. Cuba dulu anda pasti terpikat.

Selain dari Daily Malt, cida pernah gunakan BB Cream dan Orynzyme Serum, sekarang continue guna BB Cream dan Serum nya. Best tekstur ringan sangat bila apply di kulit muka. dan semestinya ianya NATUWREL. Dulu-dulu cida sangat suka shampoo Papaya beliau. 8 comments:

 1. Wah produk penjagaan diri pun ada...

  Bagusnya daily malt ni. Sarapan yang berkhasiat!

  ReplyDelete
 2. boleh cuba ni tapi belum pernah lihat lagi kat sini

  ReplyDelete
  Replies
  1. ada ajen di seluruh malaysia sis. selalu cida beli online. HQ nya di Kedah

   Delete