SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA

SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA | Assalamualaikum  Mari ramai-ramai kita memeriahkan giveaway yang dianjurkan oleh Aien. Tahniah dan selamat berpantang buat ibu Aien.


Syarat Penyertaan : 
https://www.aienienka.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

Tarikh Tutup : 
 2 September 2021

Surprise yang Cida terima tahun ni adalah kiriman dari seorang sahabat iaitu ex-officemate yang tinggal di Sg Buloh. Brother Grab tu cakap 'jiran' akak bagi hadiah. Dalam hati sudah pelik sambil pandang kiri kanan rumah, sebab 'jiran' semua sebaya MIL. Tahu pula mereka pasal tarikh lahir jiran-jiran ni. Serba salah nak terima. Terpikir hanya sorang 'jiran' yang selalu buat onar ni. hihihi - dari dia mula keja 2011 sehingga Cida berhenti kerja, dialah jiran tak pernah berpindah. 
SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA SUPRISE GIVEAWAY BY AIENIENKA Reviewed by Ibucida on 9/02/2021 06:22:00 pm Rating: 5

7 comments:

  1. heee seronoknyaa bila ada yang ingat birthday kita gituuu..

    all the best Ibucida. ^^

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki . Ada masa nak join gak nanti

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum, saya singgah di sini dari GA yang sama.. Best of luck to you dan semoga ada rezeki.. Mula-mula rasa cuak jugak kan tapi Alhamdulillah, dah tau sapa pengirimnya..

    https://www.shikinrazali.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete
  4. Semoga ada rezeki Cida.. Aamiin..

    ReplyDelete
  5. Singgah dari GA yg sama. semoga ada rezekinya :)

    ReplyDelete
  6. Haha jiran tempat kerja rupanya. Sweetnya masih ingat dah buat surprise. Semoga hubungan persahabatan kalian kekal sampai bila2

    Blogwalking dari GA yang sama . Semoga ada rezeki :D

    https://theathra.blogspot.com/2021/09/suprise-giveaway-by-aienienka.html

    ReplyDelete

Powered by Blogger.